På hjemmesiden www.Easy-Posting.com stiller Easy-Posting ApS software (Plugin/DLL-fil), benævnt ”Easy-Posting”, til rådighed for brugeren med mulighed for at anvende dette software sammen med UNICONTA efter betaling herfor.

 

Easy-Posting ApS bestræber sig på løbende at opdatere denne hjemmeside, men påtager sig ikke ansvar for fejlagtige eller mangelfulde oplysninger.

Reproduktion, distribution, genudgivelse eller retransmission af informationer fra hjemmesiden er ikke tilladt uden forudgående skriftligt samtykke fra Easy-Posting ApS.

Easy-Posting ApS fraskriver sig ethvert ansvar for adgangen til eller indholdet af andre hjemmesider, der indeholder links til Easy-Postings hjemmeside, eller som vores hjemmeside linker til.

Easy-Posting tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at hjemmesiden ikke indeholder vira. Skulle vira forekomme, fraskriver Easy-Posting ApS sig ethvert ansvar for tab som følge heraf.

Easy-Posting ApS CVR-nr. er 35 40 60 85. 

Persondatapolitik

Ved besøg på Easy-Postings hjemmeside indsamles ikke oplysninger, der kan identificere en bestemt person eller virksomhed, medmindre den besøgende selv giver os disse oplysninger.

Hvis besøgende via hjemmesiden tilmelder sig Easy-Posting, indsamles følgende oplysninger:

Navn; Telefonnummer; Adresse; CVR-nr. (valgfrit); E-mailadresse og Firma-ID hos Uniconta

Oplysningerne bruges udelukkende til at identificere dig som bruger af vort produkt. Vi videregiver ikke disse oplysninger til tredjemand. Vi får ikke adgang til dine data i UNICONTA. Easy-Posting ApSs brug af personhenførbare oplysninger er i overensstemmelse med persondatalovens regler. Oplysningerne vil blive behandlet fortroligt.

Easy-Posting ApS er ikke ansvarlig for anvendelsen af persondata på hjemmesider, som vores side linker til.

Ved anvendelse af vores hjemmeside afgiver den besøgendes webbrowser muligvis nogle generelle oplysninger som f.eks. den IP-adresse, hvorfra den besøgende går på nettet. Disse oplysninger er ikke personhenførbare.