Vi har en vision for iværksættere og mindre erhvervsdrivende

At de selv kan klare bogføringen – uden forudgående viden herom!

(Vores mission er at give dem det bedste værktøj til det)

Lars Duus Jørgensen

Som Registreret Revisor i mere end 20 år, og efterfølgende ansættelse “på den anden side af skrivebordet”, skiftede jeg i 1995 retning til IT-branchen, med konsulentopgaver som bindeled mellem virksomheder og revisorer

Siden efteråret 2016 har jeg arbejdet med det eminente økonomisystem UNICONTA.

Idéen til Easy-Posting opstod efter flere års erfaring med oplæring af virksomhedsejere, som ønskede selv at foretage bogføringen. Alle virksomhedsejere er dygtige til deres fag, men ikke alle har umiddelbart kendskab til bogholderi / regnskab.

Som revisor med mere end 40 års erfaring med bogholderi og regnskab står jeg indenfor, at Easy-Posting opfylder god bogføringsskik, og danner behørigt revisionsspor i økonomisystemet UNICONTA.

Således har personer uden kendskab til debet/kredit, nu endelig mulighed for selv at klare det daglige regnskab ved brug af Easy-Posting.

Jesper Otzen

Som tidligere salgs- og marketing medarbejder hos forskellige bilimportører, bl.a. med ansvar for etablering af nye værksteder og forhandlere af de mærker, jeg repræsenterede, så jeg fordelene i dette økonomisystem.

Især for nystartede virksomheder, hvor størstedelen af tiden bruges til at få gang i værksted og salgsafdeling, vil det være en stor fordel at anvende dette unikke økonomisystem, idet ledelsen ikke altid har haft det “forkromede” overblik over dagligdagens moms-, drift- og likviditetsregnskab i opstartsfasen.

Da UNICONTA efterhånden vil sprede sig til mange lande over hele verden, og derfor også Easy-Posting, er det spændende at være med helt fra starten, omkring markedsføringen af Easy-Posting til kunder i ind- og udland.